News / Published: 07.10.2018 u 14:48 / Viewed 1864 times

MODERNO RUHO PREDVORJA ZAGREBTOWERA

MODERNO RUHO PREDVORJA ZAGREBTOWERA

Zagrebtower je u kolovozu 2017. godine započeo s obnavljanjem i redizajnom cjelokupnog predvorja i recepcije kako bi svojim zakupcima ponudio moderno, elegantno i ugodno okruženje za rad i boravak.

 

Prema izgradnji koja je u skladu s najsuvremenijim svjetskim standardima, poslovni toranj Zagrebtower pripada A klasi modernih poslovnih objekata.

Od samog početka djelovanja, naš cilj je bio ponuditi klijentima poseban osjećaj ugode prilikom boravka u objektu, neovisno o tome radi li se o prilagodljivim uredskim površinama, zajedničkim prostorima ili o raznolikoj ponudi sadržaja u sklopu Zagrebtowera.

Za kvalitetno pružanje usluge i ostvarivanje naših ciljeva i u budućnosti, neophodno je ulaganje u održavanje prostora. I dok svakodnevnim upravljanjem objektom klijentima pružamo osjećaj sigurnosti i jednostavnost poslovanja, prošle godine smo se odlučili na dodatno unapređenje usluge.

Prvi dojam o Zagrebtoweru naši zakupci, potencijalni klijenti i posjetitelji stječu prilikom prijave na glavnu recepciju u prizemlju objekta. Stoga smo imali želju uljepšati mjesto za doček poslovnih partnera i obnoviti sve zajedničke prostore u Zagrebtoweru.

U kolovozu 2017. godine započeli smo s redizajnom glavne recepcije u prizemlju te smo ove godine nastavili s redizajnom svih predvorja dizala u objektu.

Svoje povjerenje za redizajn zajedničkog interijera Zagrebtowera povjerili smo Arhitektonskom studiju Križnjak, čiji je kreativni tim svojim idejnim rješenjima i dizajnom postigao da recepcija Zagrebtowera postane toplo, elegantno i ugodno mjesto za prijem gostiju i boravak zakupaca, koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Pod utjecajem ovog inspirativnog i modernog dizajna, toplih brončanih i smeđih tonova, uređen je i novootvoreni restoran Marun i caffe bar Tower Caffe koji se nalazu u prizemlju Zagrebtowera i svakodnevno je na raspolaganju svim našim zakupcima i posjetiteljima.

Potaknuti izrazito pozitivnim reakcijama naših partnera, i dalje ćemo se truditi osigurati najviše standarde kvalitete usluge u Zagrebtoweru kako bismo kontinuirano nastavili kreirati idealne uvjete za poslovanje svim našim zakupcima.

 

 projekt: Arhitektonski studio Križnjak i fotograf: Saša Ćetkovićprojekt: Arhitektonski studio Križnjak i fotograf: Saša Ćetkovićprojekt: Arhitektonski studio Križnjak i fotograf: Saša Ćetkovićprojekt: Arhitektonski studio Križnjak i fotograf: Saša Ćetković

 


« Back